Aura reading

Het aura is het energieveld direct om ons heen. Dit energetische veld weerspiegelt constant onze lichamelijke, emotionele, geestelijke en spirituele toestand en is continu in beweging. Het heeft vele verschillende lagen in alle kleuren van de regenboog. Ik werk in vier lagen: fysiek,emotioneel,mentaal en spiritueel. Elke laag heeft verbinding met een chakra.

Chakra reading

Chakra’s zijn energiepunten die zich in een verticale lijn in jouw lichaam bevinden. Op elke chakra is een specifieke reading te doen, afhankelijk van je vraag. Chakra betekent ‘wiel’ in het Sanskriet. Het zijn een soort energetische trechters die als een wiel draaien. Met de punt gericht op het lichaam, breed uitlopend naar buiten. Ze nemen energie op en geven energie af via energiebanen die door je lichaam stromen.

Er bevinden zich 7 hoofdchakra's in onze aura en duizenden kleine chakraatjes (een op ieder scharnierend deel van ons lichaam).

1e chakra: wortelchakra

Bevindt zich ter hoogte van je geslacht, stuit.
Het eerste chakra is je basis-chakra. Het geeft fundament en zorgt ervoor dat je stevig met de voeten op aarde blijft staan. Het vertelt iets over hoe veilig je je voelt, oervertrouwen, tevredenheid, stabiliteit.

Onbalans kan leiden tot: angst, gebrek aan discipline, weinig kracht en uithoudingsvermogen. Fysieke klachten: zwaarlijvigheid, anorexia, knieproblemen, last van benen, voeten, onderrug of gebit, vermoeidheid, hoofdpijn en vaak ziek zijn.

2e chakra: navel- of heiligbeenchakra

Bevindt zich ter hoogte van je heiligbeen onder je navel.
Het 2e chakra vertelt iets over hoe jij omgaat met je emoties, seksualiteit, creativiteit, verlangens, behoeften.

Onbalans kan leiden tot: angst voor genieten, seksuele problemen.
Fysieke klachten: frigiditeit, impotentie, blaasproblemen, baarmoederproblemen, nierproblemen, stijve rug, artritis, astma, epilepsie, leverproblemen, longproblemen, menopauze, overmatig transpireren.

3e chakra: zonnevlechtchakra

Bevindt zich ter hoogte van je maag, net onder je middenrif.
Het 3e chakra vertelt iets over je ego, identiteit, eigenwaarde, wil, macht, autonomie. Vorm geven aan de dingen in het leven. Controle en kracht.

Onbalans kan leiden tot: schaamte, weinig gevoel van eigenwaarde, onvermogen om je te ontspannen, emotionele instabiliteit, doemdenken en weinig energie om dingen op te pakken en af te maken.
Fysieke klachten: diabetes, hypoglycaemie, maag- en darmaandoeningen, last van blaas, eczeem en huidaandoeningen.

4e chakra: hartchakra

Bevindt zich ter hoogte van je hart.
Het 4e chakra vertelt iets over liefde, evenwicht, relaties, intimiteit, toewijding, naar buiten treden.

Onbalans kan leiden tot: niet invoelend, onvermogen om van jezelf en anderen te houden, niet kunnen onderhouden van relaties, afhankelijk van liefde van anderen, overmatig kritisch op jezelf en op anderen, angst voor intimiteit, depressie.
Fysieke klachten: astma en bronchitis, stoornissen in het hart en bloedcirculatie

5e Chakra : keelchakra

Bevindt zich ter hoogte van je keel.
Het 5e chakra vertelt iets over communicatie, uiten, creativiteit.

Onbalans kan leiden tot: spreekangst, moeite met uiten, verwoorden emoties, snel een brok in je keel en geëmotioneerd.
Fysieke klachten: verhoogde schildklierwerking en keelproblemen.

6e chakra: voorhoofdchakra

Bevindt zich ter hoogte van je voorhoofd en wordt ook wel het innerlijke oog genoemd. Dit is het chakra van het inzicht.
Het 6e chakra vertelt iets over het helder zien, je intuïtie, verbeelding, dromen, visioenen.

Onbalans kan leiden tot: het eigen standpunt krampachtig vasthouden, niet willen luisteren naar anderen, gebrek aan fantasie en creativiteit, somberheid en richtingsloosheid.
Fysieke klachten: slecht gezichtsvermogen, hoofdpijn en concentratieproblemen.

7e chakra: kruinchakra

Bevindt zich ter hoogte van je kruin. Gelijkmoedigheid is hier het kernwoord en spiritueel inzicht.
Het 7e chakra vertelt je iets over eenheid, transcendentie, overtuigingen, hogere macht, visioen.

Het kruinchakra is vooral een ontvanger van energie. Een blokkade in deze chakra maakt dat alle andere chakra’s onvoldoende energie kunnen ontvangen. Vooral de onderste chakra’s zullen energie tekort komen.

Onbalans kan leiden tot: hang naar het aardse, voeden van ego door macht uit te oefenen op anderen, bekrompenheid, materialistisch ingesteld zijn, depressie en schizofrenie.
Fysieke klachten: hoofdpijn.

Afspraak maken of bel: 06 107 70 833