Reading & Healing

Alles is energie...
Einstein zei het al: alles is energie! Alle materie en non-materie in het universum bestaat uit leegte en dansende energie. Jij bent energie. De energietrillingen in het bewustzijn werken in op het fysieke lichaam en omgekeerd werken de trillingen van het fysieke lichaam in op het bewustzijn.

Aura- en chakrareading is het lezen van de energie die zich in en om je heen bevindt. Deze energie kun je zien, weten, horen of voelen. Bij mij is het zo dat ik tijdens een reading jouw energie in kleuren zie. Door deze energetische informatie aan jou te benoemen, word je je bewust van oude patronen, ideeën en overtuigingen die niet meer bij je passen. Door dit bewustzijn verandert er iets, want alleen dat wat in het bewustzijn is, kan transformeren. Je kunt stappen zetten om dingen op een andere manier te doen of los te laten.

Bij een aura- en chakrahealing worden blokkades opgeheven. Hierdoor kan opnieuw balans ontstaan zodat de levensenergie weer vrij kan stromen. Als het stroomt is het namelijk te bevoelen en komt het in je bewustzijn. In een ondersteunend gesprek kunnen we samen onderzoeken waar en hoe blokkades zijn ontstaan. Door inzicht te krijgen over wat je precies beperkt leer je beter met moeilijke situaties omgaan. De oorzaak weg te halen zodat de klachten niet terug komen.

Tijdens of na de behandeling geef ik handvaten mee waar je zelf ook mee aan de slag kunt, zodat je vanuit een nieuw verruimd kader naar de ‘dingen’ kunt kijken. Door een goede doorstroming van energie ervaar je meer ontspanning, meer vitaliteit en flexibiliteit. Lichamelijke en geestelijke klachten worden verzacht of verdwijnen. Je gaat leven en verbinden vanuit je hart en je eigenheid. En het mooie is, als je zelf verandert, verandert je omgeving (relaties, werk etc.) mee.

Afspraak maken of bel: 06 107 70 833