Behandeling

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek luister ik naar wat jij me wilt vertellen en leg uit wat ik doe. Het is vooral een moment om te kijken of het goed voelt voor je. Dat is belangrijk want dat zal je later tijdens een behandeling helpen open te staan. Openheid is essentieel bij een reading en healing.

Bij een behandeling neem ik eerst de tijd om je persoonlijke situatie te bespreken zodat ik weet wat ik voor je kan betekenen. Hierna nodig ik je uit om te komen zitten of liggen. Met mijn handen maak ik contact met jouw wezenlijke energie en voel waar de energie sterk en minder sterk is en of er een blokkade zit. Als je wilt behandel ik deze blokkade gelijk zodat alles weer kan stromen en er een nieuw balans ontstaat. Vervolgens behandel ik alle 7 chakra’s. Zelf hoef je niets te doen en mag je lekker ontspannen. Naderhand bespreek ik met je wat ik gezien en gevoeld heb.

Het is goed om te weten dat als iets aangeraakt wordt, de klachten in eerste instantie erger kunnen worden. Vaak is dat oud zeer dat gezien wil worden. Ondanks dat het pijnlijk kan zijn, is het belangrijk om de emotie toch te doorleven en niet weg te stoppen. Doe je dat wel dan blijft het je telkens opnieuw uit balans halen. Door middel van ondersteunende gesprekken help ik je dit te doorvoelen. In stapjes, nooit meer dan je aankunt. Er vloeien hier tranen maar er wordt ook heel veel gelachen.

Tarief

Om een behandeling voor iedereen bereikbaar te maken en omdat je het (nog) niet vergoed krijgt van de verzekering reken ik 39,50 euro per uur.
Ondersteunende gesprekken (coaching) 29,50 euro per uur.
Bij verhindering graag 24 uur voor de afspraak afmelden, anders worden de kosten in rekening gebracht.

Afspraak maken of bel: 06 107 70 833