Carla

Carla Veerman

Ik ben energie met een aardse ervaring waar ik veel van leer. Mijn ervaringen bestaan uit ups en downs, goede, blije, verdrietige, gelukkige, extatische, tragische en dolkomische ervaringen. Momenten delen vanuit respect, empathie en compassie. Keuzes pakken niet altijd goed uit, vallen en weer opstaan met andere woorden……. ik ben een mens!

Een mens dat ooit volledig vast liep door niet trouw aan haarzelf te zijn. Reading en healing hielpen mij mezelf terug te vinden en van mijn lichamelijke pijn af te komen. De grote impact die dit op mijn leven heeft gehad, maakte dat ik alles over reading en healing wilde weten. Wat het mij heeft gebracht, wens ik anderen ook toe. De studies aura- en chakrareading aan het Centrum van Effectieve Intuïtie en aura- en chakrahealing en reiki aan het Nederlof Centrum waren het gevolg.

Als kind al zag ik kleuren. Nu, met mijn ogen dicht is het nooit donker. Het is bijzonder om die kant niet weg te stoppen maar juist verder te ontwikkelen. En ik ervaar het als zeer waardevol dat ik in mijn praktijk nu anderen met mijn kennis en levenservaring mag helpen dichter bij zichzelf te komen.